Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Mikäli olet kuvaajaa vailla, olipa tarpeesi sitten mikä tahansa, niin lähetä tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteeseen sami.lehvonen@samilehvonen.com. Räätälöidään juuri sellainen paketti mitä tarvitset, tällöin sinun ei tarvitse maksaa turhasta ja saadaan hinta kohdalleen. Tärkeintä valokuvaajaa hankittaessa on että on ajoissa liikenteessä, sillä mielelläni kuulen asiakasta hänen toiveistaan kuvattavan tapahtuman tai tilaisuuden tai hetken suhteen. Näin saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Sami Lehvonen toteuttaa kuvaukset (hääkuvat, huomenlahjakuvat, budoirkuvat, lemmikkieläinkuvat, ristiäiskuvat, rippikuvat, valmistujaiskuvat, syntymäpäiväkuvat, tuotekuvat, henkilöstökuvat, jne.) jo vuosien kokemuksella. Olen harrastanut video- ja valokuvaamista vuodesta 2001 ja olen vuosien saatossa tehnyt niin valokuvaus-, videointi-, käsikirjoitus-, musiikkivideo-, kuin elokuvatuotantojakin. Nykyään painotus on vahvasti valokuvaamisessa. Työnäytteitäsiini voi tutustua portfolio sivulla ja YouTubesta kanavani löytyy nimella ValokuvaajaSami.

Kaikkiin kuvauspaketteihin kuuluu noin tunnin mittainen palaveri ennen kuvauspäivää, jossa käydään läpi asiakkaan toiveita ja kuvattavaa tilaisuutta, paikkaa ja aikatauluja. Lisäksi hinnat sisältävät käsitellyt kuvat CD:llä/DVD:llä tai muistitikulla (HUOM! Muistitikku ei sisälly hintaan).

Hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, hintaan vaikuttavat ajankohta, tilaisuus, kesto, suunnittelun määrä ja haluttu tallennusmateriaali (muistitikku tai CD/DVD/Blu-Ray), sekä matka (matkakorvaus 0,47e/km ei sisälly hintaan).

Ohessa Valokuvaaja Sami Lehvosen päivitetty kuvaushinnasto.
Valokuvaaja Sami Lehvonen

20360 TURKU,

Suomi, Finland

Yhteys

Osoite:20360 TURKU.

Sähköposti: sami.lehvonen@samilehvonen.com

© 2020 Valokuvaaja Sami Lehvonen. All Rights Reserved. | Design by W3layouts